• 0342 317 1500 / 01

Springer Nature yayınevine ait Humanities, Social Sciences & Law, Energy, Chemistry & Material Science, Intelligent Technologies and Robotics konu paketlerindeki 1768 adet ve IGI Global yayınevine ait 4511 adet e-kitap erişime açılmıştır.

e-Kitaplara kütüphane keşif aracı Summon ve Yordam Katalogundan erişebilirsiniz.

Springer Nature: Kimya, fizik, astronomi, mühendislik, çevre bilimleri, matematik, bilgisayar, yer bilimleri, tıp, ekonomi, hukuk gibi konuları içine alan bir veri tabanıdır. Tam metin erişim sağlar.

IGI GLOBAL: IGI Global Yayınevi yazılım, bilgisayar bilimi ve mühendisliği, iş teknolojileri, veritabanı teknolojileri, e-devlet, global ve çevre teknolojileri, eğitim teknolojileri, akıllı teknolojiler, bilgi yönetimi ve kütüphanecilik, tıbbi teknolojiler ve sağlık, genetik, multimedya teknolojileri, güvenlik teknolojileri, etik ve hukuk konularında kitapları içerir.

13 Aralık 2019 tarihinde güncellenmiştir.