• 0342 317 1500 / 01

Proquest firmasına ait Art and Architecture Archive, Documents on British Policy Overseas, House of Commons Parliamentary Papers ve Music and Dance Online  veri tabanları 29.08.2018-10.10.2018 tarihlerinde deneme erişimine açılmıştır. Erişmek için tıklayınız.

Art and Architecture Archive: Mimarlık Tarihi ve Sanat alanlarındaki öğrenim ve yaratıcı düşünceyi desteklemek amacıyla güzel sanatlardan uygulamalı sanatlara, iç mimarlıktan endüstriyel tasarıma, bahçe düzenlemeden restorasyona kadar birçok konu başlığında geniş bir koleksiyona sahiptir.

Documents on British Policy Overseas: Bu tarih veri tabanı, İngiltere'nin dış politika talimatları, mektuplar ve notlar, iş raporları ve daha fazlası dahil olmak üzere uluslararası ilişkilerle ilgili on binlerce ABD hükümet belgesini içeriyor. Bu birincil kaynak materyaller Britain’s Foreign and Commonwealth Office (FCO) resmi tarihçileri tarafından seçilmiştir.

House of Commons Parliamentary Papers:  Araştırmacıların tarihsel ve modern olaylar üzerindeki İngiliz bakış açısını keşfetmeleri için üç yüz yılık yetkili ve geniş devlet dokümanları arşivine erişim sağlamaktadır. House of Commons Parliamentary Papers bu dokümanları eksiksiz olarak birleştiren tek kaynaktır. Araştırmacılar bu kaynak ile kesintisiz bir şekilde 18.yy, 19.yy, 20.yy ve 21.yy dokümanlarına erişim sağlayabilmektedir.

Music and Dance Online: 10 milyondan fazla ses kaydı, 2,500 saatlik video, 1.3 milyon sayfa müzik notası ve 124.000’nin üzerinde danışma kaynağı içermektedir.

29 Ağustos 2018 tarihinde güncellenmiştir.