• 0342 317 1500 / 01

Değerli öğrenciler,

Kütüphanemizin satın aldığı ve abone olduğu e-kaynaklara yerleşke dışından erişim için öncelikle "Eduroam" hesabınızı açtırmanız  gerekmektedir. Eduroam hesapları Bilgi İşlem Daire Başkanlığınca açılmaktadır.

Eduroam hesabı alındaktan sonra proxy.gantep.edu.tr adresine girilerek kullanılan tarayıcıya göre ayarlar yapılandırılmalıdır.

Kütüphanemizin satın aldığı ve abonesi olduğu e-kaynaklrda makale, kitap vb. indirmeler yapmak Mendeley'den 100 GB a kadar depolama alanı olan hesap almak için ise @mail2.gantep.edu.tr uzantılı e-posta adresi almanız gerek mektedir. e-Posta adresleri yine Bilgi İşlem Daire Başkanlığınca verilmektedir. 

İlgili hesapları almak için Bilgi İşlem Daire Başkanlığının hazırlamış olduğu duyuru:

 

Koronavirüs salgını dolayısıyla Eduroam / Personel E-posta / Öğrenci E-posta Hesapları temin edilmesinde başkanlığımız tarafından gerekli düzenleme yapılmıştır.

İlgili Başvuru Formu'nu ve Personel/Öğrenci Kimlik Kartınızın fotoğrafı ile birlikte evdentemin@gantep.edu.tr adresine yollayınız.

(Öğrenci Kimlik Kartı bulunmayan/kaybeden öğrencilerimiz E-Devlet üzerinden alacakları Öğrenci Belgesi ile başvurabilirler.)

Hesap bilgileriniz tanımlanarak, tarafınıza iletilecektir.

FORMLAR


Personel E-Posta Başvuru Formu

Öğrenci E-posta  Başvuru Formu

Eduroam / İnternet Kullanıcı Başvuru Formu

VPN (Sanal Özel Ağ) Başvuru Formu

22 Şubat 2021 tarihinde güncellenmiştir.